Find det rigtige forbrugslån

I dag er der flere muligheder for at tage et forbrugslån. Du kan tage et klassisk online kviklån, men i dag er det også muligt at låne i mange forretninger og på det seneste er også web-shops, også begyndt at tilbyde en en finanseringsmulighed. Der er derfor mange Lånemuligheder, hvis du ønsker at tage et lån.

Online kviklån

Det klassiske kviklån er en hurtig og nem måde at tage et forbrugslån. Der stilles som udgangspunkt ganske få krav fra låneudbyder og det tager kun få minutter at søge og få et svar. Positivt som negativt. Det er en god ide at søge mere end et lån og bruge tiden på at sammenligne dem. Der ved er du med til at sikre, at du ikke ender med at sige ja til lån, der er dyrere end det behøver at være. Husk at de forskellige tilbud skal være sammenlignlige. 

Lån i forretningen

Mange større butikker tilbyder finanseringsmuligheder. Ofte rentefri i en periode. Det betyder, at du hvis du ser bort fra oprettelsesgebyret og du har mulighed for at tilbagebetale lånet indenfor den rentefri periode, har lånt penge gratis. Hvorfor gør banken og forretningen det? Forretningen får handlen og tjener sine penge via selve handlen. Banken tjener via oprettelsesgebyret og hvis du misvedligeholder lånet. Det koster nemlig mange penge at misse et afdrag. Der ligger en nøje beregning bag fra bankens side der siger, at det er en god forretning at låne rentefrit og tjene penge på gebyrer fra dem der ikke betaler. 

Lån hos en web-shop

Det nyeste indenfor forbrugslån er, at det er muligt at låne penge til at finansere selv de mindste køb hos mange web-shops. Det gælder også hos web-shops, der ikke er tilkyttet store kæder. Især web-shops der sælger tøj og gadgets har taget denne mulighed til sig og tilbyder det idag til sine kunder.

Læg et budget

Inden du tager et forbrugslån, er det en god ide at lægge et budget og se hvad du har af indtægter og udgifter og hvad du har af luft i budgettet til at tilbagebetale et nyt lån. Som nævnt kan det være dyrt at misvedligeholde et lån. Husk at der i dit rådighedsbeløb skal være plads til en kop kaffe i ny og næ.

Scroll to Top