Søg flere online lån på en gang

Har du brug for at låne penge kan du overveje om et online lån kan bruges. Fordelen ved et online lån er at det er hurtigt og nemt at ansøge og man har pengene indenfor kort tid. Samtidig er der intet krav om sikkerhed med mindre man ansøger om et større beløb. Her vil du typisk blive bedt om at fremvise en lønseddel. I dag er der flere låneudbydere der tilbyder online lån, hvilke er en fordel for dig som lånetager, da det betyder billigere og bedre lån.

Ansøg om flere lån på en gang

Da det ofte kun tager få minutter at ansøge om et online lån er det en god ide at søge mere en et lån. Det er med til at sikre at du ikke betaler mere end du behøver. Derfor søg mindst 3 forskellige låneudbydere og sammenlign efterfølgende de forskellige tilbud. Vær opmærksom på at de lån du søger skal kunne sammenlignes. Det kan du f.eks. sikre ved at benytte dig af en af de sammenligningssider der findes på internettet. Her kan du få hjælp til at finde mindst 3 lån. Det er en gratis service.

Det er især ÅOP, rentesatsen og betalingsbetingelserne du skal sammenligne. Et lån hvor du ikke kan betale det tilbage før tid, bør du som udgangspunkt undgå.

En anden fordel ved at ansøge flere lån, er at du kan prøve at forhandle med låneudbyderne. En bank er en forretning som alt andet og et tilbud er altid åben for forhandling. Det er derfor altid værd at prøve at forhandle sig til bedre betingelser. Det er ikke sikkert at det lykkes, men det er forsøget værd. Som minimum får du øvet dig i at forhandle til næste gang.

Husk økonomien

Inden du låner penge er det en god ide at starte med danne dig et overblik over din økonomi. Forskellen mellem dine udgifter og dine indtægter er det du i princippet kan betale af på et nyt lån, men det er en god ide at efterlade luft i budgettet til uforudsete udgifter og til at se dine venner en gang i mellem. Ellers gør du dig selv sårbar og kan have svært ved at overholde dine økonomiske forpligtigelser.

                                                    

Scroll to Top