Tag et hurtigt og nemt lån

Nogle gange passer det bare ikke at vente 2-3 uger på at få godkendt et lån i banken eller også kan man ikke stille med sikkerhed. Andre gange har man måske heller ikke lyst til at fortælle, hvad pengene skal bruges til og det er her at et online Lån er perfekt.

Et online lån som et kviklån, er kendetegnet ved at der ikke bliver spurg,t hvad pengene skal bruges til og der bliver ikke bedt om sikkerhed. Hvis beløbet er relativt stort kan man blive bedt om at vise dokumentation for indtægt som f.eks. lønsedler. Det tager ofte kun få minutter at få sendt en ansøgning afsted og derfor er det en god ide at søge mere end en online bank. Dermed sikre du dig at du ikke siger ja til et for dyrt lån. 

Det skal du opfylde af krav

For at kunne søge et lån online skal du have et NemID, det skal du bruge for at kunne underskrive et evt. lånetilbud. Derudover skal du have en mailadresse, så du kan modtage et tilbud fra banken. Du skal også have en dansk folkeregister og være fyldt 18 år. Opfylder du disse få krav vil du som udgangspunkt blive godkendt. 

Læg et budget

Inden du tager et lån, uanset om det er i en almindelig bank eller et kviklån på nettet er det en god ide at lægge et budget. Husk det er til din egen fordel at lægge det så husk at medtage alle udgifter og vær realistisk. Ingen kan klare sig uden penge til lidt sjov i lang tid, så der skal være plads i budgettet til det. Samtidig gør det dig sårbar i forhold til uventede udgifter, hvis du har et alt for stramt budget og du kan risikere ikke at kunne tilbagebetale lånet til tiden og det plejer at være dyrt at misligeholde et lån. I nogle tilfælde kan man tegne en forsikring, der træder i kraft hvis man f.eks. bliver arbejdsløs. De er dog ret dyre, så bør overvejes nøje. 

Du skal se hvad du har af indtægter og udgifter og forskellen er, hvad du reelt kan betale af om måneden på dit nye lån. 

 1. laan5000.dk
 2. detperfektelaan.dk
 3. Kviklaan2020.dk
 4. forbrugslaan2020.dk
 5. laan2020.dk
 6. Guide-til-kviklaan.dk
 7. Guide-til-laan.dk
 8. laan-til-ferie.dk
 9. laan-til-forsikring.dk
 10. laan-til-hus.dk
 11. laan-til-mad.dk
 12. Laan-til-rejse.dk
 13. laan-til-studie.dk
 14. laan-til-toej.dk
 15. laan-til-udgifter.dk
Scroll to Top