Vælg det bedste online kviklån

Der findes i dag en hård konkurrence når det gælder online lån og som forbruger kan det være svært at danne sig et overblik. Heldigvis er der hjælp at hente på de mange forskellige hjemmesider der beskriver de forskellige banker og deres muligheder for at låne og hvad kravene er.

Samme banker tilbyder gratis ved hjælp af få oplysninger at hjælpe med at finde online banker hvor du kan ansøge. Lånene har det til fældes at de kan sammenlignes og du som ansøger kan finde det bedste af tilbudene. 

Det anbefales at du ansøger mindst 3 forskellige banker om et kviklån. Dermed kan du efterfølgende finde det bedste tilbud.

Undersøg din økonomi

Inden du søger er det klogt at få et overblik over din økonomi, da det er vigtigt at du har råd til at tage et lån og kan tilbagebetale.

Skriv derfor ned hvad du har af indtægter og udgifter. Husk at være ærlig. Er du ikke det er den eneste du snyder dig selv. Har du flere udgifter end indtægter skal du ikke låne men har du flere indtægter end udgifter er det i princippet det du har at afdrage på et nyt lån. Har du flere små lån kan du overveje om du vil låne mere og betale de gamle smålån ud. Ofte er det billigere at have et stort lån at afdrage på end mange små.

Hvad kræver det at låne

Kendetegnet for kviklån og andre onlinelån er, at de ofte er nemme og hurtige i deres låneprocedure. Du bruger få minutter på at ansøge og har hurtigt svar. Eterfølgende har du ,når du har accepteret ansøgningen pengene indenfor få timer. 

For at du kan låne skal du have et NemId, en aktiv mailadresse så du kan modtage et tilbud. Du skal være tilmeldt en dansk folkeregister adressse og være myndig og mindst 18 år.

Nogle banker er åbne for at du er registeret i RKI, men så er kravene nogle andre. Det vil kræve en individuel kreditvurdering og betingelserne vil være markant hårdere. Det anbefales ikke at låne hvis du er registeret i RKI som dårlig betaler. 

Online kviklån adskiller sig fra almindelige banklån ofte ved at være små beløb, med kort betaling tid og der ikke er krav om sikkerhed. Den korte betalingstid er fra 1 måned op til et år. Det er dog også muligt at optage lån der er størrere og med længere betalingstid.

Scroll to Top